Két kamion és egy lakóautó ütközött

Vascsövek zuhantak az útra - teljes útzár az M0-áson Dunaharasztinál

Teljes útzár van az M0 autóúton Dunaharasztinál, a kis Duna-híd közelében, mert egy baleset miatt három és fél mázsás csövek estek az útra.

2010.04.24 14:20MTI

Egy baleset következtében három és fél mázsás csövek hevernek az úttesten, emiatt teljes útzár van az M0 autóúton Dunharasztinál, a kis Duna-híd közelében - közölte Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton az MTI-vel.

Kovács Viktória elmondta: M0-ás bal pályáján a 21-es és a 22-es kilométer között két kamion és egy lakóautó ütközött eddig ismeretlen okból. A csöveki így estek az útra.

A balesetben egy ember könnyebben megsérült - mondta az ügyeletes. Az útzár miatt az 5-ös főútra terelik a forgalmat - tette hozzá Kovács Viktória.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.