Motorkerékpár személygépkocsival ütközött

Ketten meghaltak egy dombóvári balesetben - teljes útzár a 61-esen

Két ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek Dombóváron, miután egy motorkerékpár személygépkocsival ütközött a 61-es főúton vasárnap kora este - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2010.04.18 19:23MTI

A nem sokkal hat óra után történt balesetben a motorkerékpáron közlekedő férfi és az autó egyik férfi utasa halt meg - mondta Kitanics Zsuzsanna, a dombóvári rendőrkapitányság sajtóreferense. A három sérült közül egy embert a mentők helikopterrel szállítottak a pécsi kórházba - tette hozzá.

A helyszínelés tart, a 61-es út városi szakaszán teljes útzár van; a személygépkocsikat elterelik, a tehergépjárműveknek és az autóbuszoknak azonban várniuk kell - közölte a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.