Egy budai elit gimnáziumban tanított

Budapesten fogták el az FBI által keresett pedofil tanárt

Elfogott a rendőrség Budapesten egy pedofil tanárt, akit kiemelt szökevényként körözött az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).

2010.04.14 07:50MTI/bors

A Bors szerdai számában azt írták, hogy John D. Clark egy budai elit gimnáziumban tanított, s a tanítványai ismerték fel, hogy azonos az FBI által keresett személlyel.

Clarknak első alkalommal sikerült egérutat nyernie a magyar rendőrök elől, mert egy kollégája értesítette arról, hogy rendőrök érdeklődtek után.

Ezt követően mobilját eldobta, és a lakásába sem tért vissza. Később azonban felismerték, és másodszorra már sikerült őt elfogniuk a rendőröknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.