Mentőhelikopter jött a sofőrért...

Útlezárás - Zajvédő falba fúródott egy autó az M5-ös Szeged felé tartó részén

Teljes útlezárásra kell számítani az M5-ös autópályán Szeged felé, ahol letért az útról és a zajvédő falba fúródott egy személyautó - értesült a HavariaPress.

2010.04.10 15:25HavariaPress

Az M5-ös Kecskemét és Kiskunfélegyháza közti szakaszán szombaton délután, nem sokkal két óra előtt haladt egy személyautó Szeged irányába, amikor a 100-as kilométer-szelvényben eddig ismeretlen okból, nagy sebességgel lehajtott a pályatestről.

A Városföld külterületén történt baleset következtében a jármű a zajvédő falba fúródott, vezetője pedig – aki az eddigi információk szerint egyedül utazott – olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikoptert kellett hívni hozzá.

A mentés, valamint a jármű visszaemelése idejére az érintett pályaszakaszon teljes útlezárásra kell számítani, az autókat erre az időre a régi 5-ös főútra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.