Egy könnyebb sérült

Halálos baleset Tolnánál: a kisteherautó sofőrje nem élte túl

Egy ember meghalt, amikor kisteherautó és pótkocsis vontató ütközött össze az épülő M6-os autópályán, Tolnánál péntek délelőtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2010.03.26 15:06MTI

A tíz óra előtt nem sokkal történt balesetben a kisteherautó sofőrje, egy, az autópályán dolgozó munkás vesztette életét - írta Buda Bernadett, a szekszárdi rendőrkapitányság sajtóreferense.

Tájékoztatása szerint a Szekszárd irányába haladó jármű áttért az út külső forgalmi sávjába, és neki ütközött a vele szemben közlekedő pótkocsis vontató bal elejének, majd a pótkocsin szállított munkagép lánctalpának.

A kisteherautót vezető férfi a helyszínen meghalt, a rendőrség korábbi közlésével ellentétben egy ember, a teherautó utasa szenvedett könnyű sérülést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.