Miért nem tett feljelentést az igazgató?

Újabb "nyomozás" a csepeli kettős gyilkosság ügyében

Főkapitányi utasításra már a BRFK is vizsgálja, mi történt a csepeli rendőrkapitány irodájában 2009. január 7-én délelőtt.

2010.03.22 07:21Népszabadság

A rendőrség azt szeretné kideríteni, miért nem tette meg feljelentését a néhány órával később a Csepel-szigeti alapítványi iskolában meg gyilkolt Takács József igazgató - írja a Népszabadság hétfői számában.

A lap szerint az is kérdés, hogy kiszivároghatott-e a rendőrkapitánytól, vagy más rendőrségi tisztviselőtől, hogy Takács feljelenteni készül későbbi gyilkosait. Takács József, a Csepel-sziget Általános és Szakképző (alapítványi) Iskola 2009. január 7-én meggyilkolt igazgatója néhány órával halála előtt Császár Mihálynál, Csepel akkori rendőrkapitányánál járt.

Állítólag Takács másnap délelőtt ment volna vissza, hogy "akkor már tényleg megtegye a feljelentését", de addigra meggyilkolták - írja a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.