10 kiló mariska

Kábítószert találtak egy montenegrói autóban a röszkei vámosok

Összesen 10 kilogramm, több mint 20 millió forint értékű jó minőségű marihuánát találtak a röszkei vámhivatal munkatársai szombaton délután egy montenegrói rendszámú autó ellenőrzése során - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) vasárnap az MTI-vel.

2010.03.21 09:55MTI

A vámosok szombaton a délutáni órákban ellenőrizték a montenegrói férfit és az általa vezetett szintén montenegrói rendszámú kocsit. A pénzügyőröknek több körülmény is felkeltette a figyelmét, ezért tételes vámvizsgálat mellett döntöttek.

A gépkocsi középső kipufogó dobjából, valamint a hátsó átalakított lökhárító mögötti üregből összesen 10 kilogramm jó minőségű marihuána került elő.

A vámhatóság a 20 millió forint értéket meghaladó kábítószer szállítmányt és a gépjárművet lefoglalta, a montenegrói férfit őrizetbe vette, ellene visszaélés kábítószerrel bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.