250 adagnyi marihuána

Megszívták: félmillió forintos kábítószerfogás a Tolna megyei Iregszemcsén

Kábítószerrel való visszaélés miatt két dombóvári férfi ellen indított eljárást a tamási rendőrkapitányság; a gyanúsítottak kocsijában 200-250 adagnyi, félmillió forint értékű marihuánát találtak - közölte Farkas Kinga hétfőn az MTI-vel.

2010.01.25 13:40MTI

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az eset még január 22-én, pénteken történt. Iregszemcse belterületén állították meg a Dombóvár irányába tartó két dombóvári fiatalembert. A személygépkocsiból 160 gramm marihuana származékot foglaltak le.

Molnár Gábor őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának vezetője elmondta, hogy ez körülbelül félmillió forint értékű és 200-250 adagnak felel meg.

Az egyik férfi nem volt ismeretlen a rendőrség előtt, korábban hasonló ügyben volt már eljárás ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.