Előre kitervelten irtott ki egy családot

Fordulat a tompai mészárlásban: rablógyilkosságot vallott be a gyanúsított

Nem hirtelen felindulásból, hanem előre kitervelten irtott ki egy családot november elején a gyilkossággal gyanúsított 29 éves férfi. A rendőrök megtalálták az elrabolt aranyat és pénzt, mit a gyilkos tette után elásott .

2009.11.28 17:57HavariaPress

A 29 éves kelebiai férfi, aki a tompai családnál dolgozott, poligráfos kihallgatása után megtört, s bevallotta, hogy – a korábbi feltételezéssel ellentétben – nem hirtelen felindulásból, hanem értékszerzési céllal ölt. A lemészárolt családtól fél kiló aranyat, 2 és fél millió forintot, valamint 17 ezer eurót vitt el a gyilkosság után. A hazugságvizsgálat után tett vallomásában megjelölte a helyet, ahová a zsákmányt elásta. A rendőrök megtalálták az értékeket.

Mint ismert, november 5-ére virradó éjjel végzett a férfi a Tompa határában lévő lovastanya 65 éves tulajdonosával, annak feleségével és egyik lányával. A meggyilkolt családfő holttestére másik lánya talált rá, majd a helyszínelés során, egy autó csomagtartójából került elő a 61 és a 41 éves nő holtteste. A feltételezett gyilkost két hétig tartó nyomozás után fogták el a rendőrök, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A rendőrség egyelőre nem kívánta megerősíteni a hírügynökség információit, de nem is cáfolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.