Hármasgyilkosság Tompán

A tulajdonost agyonverték, feleségét, lányát leszúrták

A Tompához közeli tanyán egy többemeletes panzióban találták meg csütörtökön azt a férfit, akit feleségével és egyik lányával együtt meggyilkoltak - jelentette az MTI munkatársa a helyszínről.

2009.11.05 12:53MTI - HavariaPress

A 65 éves férfi feleségére és lányukra a panzióval szemben lévő istállóban, egy ott álló autóban találtak rá. A tanyára csütörtökön a kihívott rendőrök után egy bűnügyi helyszínelő jármű érkezett. Több fotós és újságíró is megjelent, őket a rendőrség csak néhány percre engedte oda az istállóhoz közeli kerítéshez, majd egy szélesebb körben kordonnal zárták le a területet.

Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek korábban azt mondta: a 65 éves férfi holttestét az egyik lánya találta meg, a halál beálltát a kihívott körzeti orvos állapította meg. A férfi feleségét és másik lányát a kiérkező rendőrök egy autó csomagtartójában találták meg. A rendőrség az elkövetés módjáról, illetve eszközéről a nyomozás érdekében nem nyilatkozott.

Az ügyben több emberen elkövetett emberölés miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, a nyomozásba szakértőt is bevontak. Meg nem erősített információk szerint a férfit agyonverték, feleségét és lányát pedig leszúrták.

Szürke Mercedest keresnek a rendőrök - lemészároltak egy családot Tompán

A rendőrség egy szürke Mercedes 290E típusú gépkocsit keres a feltehetően szerdán történt hármas gyilkossággal összefüggésben. A HYP-860-as rendszámú gépkocsi a tompai tanyáról tűnt el, nem kizárt, hogy a gyilkosok azzal menekültek el a helyszínről.

A Bács-Kiskun megyei határváros külterületén, az országhatár közelében fekvő lovas tanya tulajdonosára, egy 65 éves férfira saját lánya talált rá szerdán délután. A férfit – az elsődleges szakértői vélemény szerint – agyonverték támadói. A két másik áldozatot, a férfi 62 éves feleségét, valamint 41 éves lányát a helyszínelés alatt találták meg, egy, az istállóban álló Renault csomagtartójában. A nők is a brutális bántalmazás során elszenvedett sérüléseikbe haltak bele az elsődleges orvosi szakvélemény szerint.

A rendőrségi helyszínelés még csütörtökön, a délelőtti órákban is folyik a tanyánál, nyomrögzítők dolgoznak, a nyomozók pedig adatokat gyűjtenek, s megkezdték az elkövetői kör felderítését is. A gyilkosság feltételezett indítékáról egyelőre nem adott információt a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.