Talán szívelégtelenség végzett vele

Meghalt egy férfi a miskolci Szent Anna temetőben

Egy férfi holttestére bukkantak szerdán a miskolci Szent Anna temetőben, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

2009.10.14 19:45MTI

Egyedné Novodonszki Éva közölte: a hajléktalan férfi halálának okát, az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják, de idegenkezűségre utaló adat nem merült fel.

A szóvivő arról is beszámolt, hogy a 47 éves miskolci hajléktalan testén régebbi sérülések nyomai voltak, zsebében több orvosi zárójelentést találtak. Az eddigi adatok szerint szívelégtelenség vagy más betegség okozhatta halálát, tehát nem kihűlés áldozata lett - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.