A 63 éves férfi egy oszlopnak ütközött

Ittasan motorozott, árokba hajtott és meghalt

A helyszínen életét vesztetett az a motoros, aki először árokba hajtott majd egy oszlopnak ütközött a Heves megyei Tófaluban - tájékoztatta szerdán az MTI-t a rendőrség.

2009.09.09 15:01MTI

A 63 éves kompolti férfi kedden feltehetően ittasan vezette a járművet - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Soltész Bálint elmondta: a férfi segédmotor-kerékpárjával egy balra ívelő kanyarnál jobbra lehajtott az úttestről, az útszéli árokba sodródott, majd egy telefonoszlopnak ütközve állt meg.

Az ütközés során olyan súlyos sérüléseket, hogy életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők.

A baleset körülményeit a füzesabonyi rendőrkapitányság vizsgálja.

Az elsődlegesen rendelkezésre álló adatok alapján a motort vezető férfi feltételezhetően alkohol fogyasztása után indult útnak - mondta a referens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.