18 éves társa életveszélyesen megsérült

Meghalt egy 17 éves motoros Mosonszentmiklóson

Egy 17 éves motoros fiú meghalt, 18 éves társa pedig életveszélyesen megsérült, amikor járművük kisodródott az útról, és két parkoló autónak csapódott vasárnap Mosonszentmiklóson - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2009.09.06 13:59MTI

Mindketten bukósisak nélkül ültek a járműre - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kálmán Gabriella hozzátette: a nagy sebesség miatt elvesztették uralmukat az 50 köbcentiméteres kismotor felett, amely előbb egy nyitott áruszállító autóba, majd egy másik kocsiba vágódott.

Felmerült az alkoholos befolyásoltság gyanúja is, a bizonyítékokat szolgáltató vizsgálatot azonban még el kell végezni - mondta a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.