Francia nőnél találták a "vidámítókat"

Kábítószeres bélyegeket koboztak el a vámosok Letenyénél

Kábítószerrel átitatott bélyegeket és kisebb mennyiségben szintetikus kábítószert is találtak a vámosok kedden Letenyén, egy francia állampolgárságú nőnél - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) nyugat-dunántúli sajtóreferense.

2009.08.12 13:10MTI

A francia nő a letenyei autópálya-átkelőhelyen akart belépni az országba. Az általa vezetett személygépkocsit ellenőrizték a VPOP munkatársai és a vezetőoldali ülés alatt rábukkantak 18 darab, LSD-vel átitatott bélyegre.

A további vizsgálat során egy sporttáskából egy rágógumis doboz is előkerült, amelyben egy gramm - az utas nyilatkozata szerint - MDMA nevű szintetikus kábítószer volt - közölte Sárer Ferenc.

A vámosok az LSD-bélyegeket és a kábítószergyanús anyagot lefoglalták, a francia nő ellen pedig kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.