A Millenáris Parkban csaptak le a rendőrök

Őrizetbe vettek három férfit kábítószerrel való visszaélés miatt

Három férfit vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés miatt a budapesti Millenáris Parkban - közölte Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.

2009.06.28 10:00MTI

Az eset még kedden történt, de a rendőrség most adott róla tájékoztatást. Kormos Endre elmondta: BRFK szervezett bűnözés elleni főosztályának nyomozói kedden délután - előzetes megfigyelés után - fogták el B. Michaelt és K. Zoltánt, akik éppen kábítószerrel üzleteltek. A 21 éves K. Zoltán pilisszántói lakásában megtartott házkutatás során a nyomozók 1.700 darab tablettát (feltehetően extasyt), valamint több mint száz gramm marihuánát foglaltak le.

A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint kedden este elfogták az üggyel összefüggésbe hozható G. Zoltán 20 éves budapesti férfit is, aki megpróbált elmenekülni a nyomozók elől.

Eközben eldobta szatyrát, melyben nagy mennyiségű kábítószergyanús tabletta volt. A férfi Nyírpalotai utcai lakásán is házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat és egy digitális mérleget foglaltak le a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.