Négy vietnámi állampolgárt gynúsítanak

Kábítószerterjesztőket fogtak el Budapesten

A már korábban felderített budapesti kábítószer ültetvényekkel kapcsolatba hozható négy vietnámi állampolgárt fogtak el el a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai - közölte a BRFK honlapján szombaton.

2009.06.06 19:00MTI

A gyanúsítottakat június 1-jén az esti órákban fogták el Budapesten, a XI. kerületben. A nyomozás során felderítettek két Pest megyei ültetvényt és egy budapesti raktárat, ahol kábítószer terjesztéshez szükséges eszközöket találtak. 

A gyanúsítottak közül egyet előzetes letartóztatásba helyeztek visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg hárman szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.