Egy ember megsérült, az érintett szakaszt lezárták

Kőszállító kamion borult a 75-ös főúton

Felborult egy kőszállító kamion a 75-ös főúton csütörtök délelőtt - közölte az MTI-vel a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben megsérült a jármű sofőrje.

2009.08.06 13:56MTI

A műszaki mentés idejére a főút Zalaapáti és Pacsa közötti szakaszát lezárták a járművek elől, a forgalmat elterelik - mondta el Csizmazia Péter sajtóreferens. Hozzátette, hogy a gépjármű sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították, állapotát egyelőre vizsgálják.

Az első információk szerint a kőszállító kamion Zalaapáti után, egy éles kanyarban sodródott ki az útról, majd fordult az árokba. Rakománya az útra borult, ezért elhúzódhat a műszaki mentés is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.