Álló kamionba rohant egy másik

Képek: Kamionok ütköztek az M7-sen!

Az M7-es autópálya lezárása mellett több órán keresztül tartott a műszaki mentése hétfőn hajnalban annak a két kamionnak, amelyek a sztráda zalai szakaszán, Becsehelynél ütköztek össze - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

További képek a balesetről képgaléria

2009.07.27 08:53MTI

Egy magyar kamionos műszaki hiba miatt állt félre a leállósávba, nem sokkal hajnali 1 óra előtt. Egy később mögötte érkező ukrán kamionos nekiütközött a várakozó szerelvénynek, amelyet előrébb lökött, az ukrán kamion pedig az ütközés következtében az út menti árokba sodródott - közölte Csizmazia Péter.

A baleset következtében a magyar gépkocsivezető - aki az MTI információja szerint a járműve alatt feküdt - könnyebb sérüléseket szenvedett. A történtek miatt az autópályán először félpályás, majd teljes szélességű lezárás mellett folytak a műszaki mentési munkálatok. Az autópálya zalai szakaszán reggel 7 óra előtt indulhatott újra a járműforgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.