Csaknem másfél méter zuhant

Halálos kerékpárbaleset - nem volt elkerítve a munkagödör

Nyomozást rendeltek el a szentesi rendőrök a hajnalban a 451-esen számú főút, Tisza-hídján bekövetkezett halálos baleset ügyében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap.

2009.08.02 12:25MTI

Szenti Szabolcs a helyszíni szemlét követően elmondta: egy harminckét éves szentesi fiatalember kerékpáron Csongrád felől Szentes irányába haladt a hídon, melyen jelenleg felújítási munkálatok zajlanak. A hídon az egyik forgalmi sávot lezárták, az aszfaltot felmarták, a váltakozó forgalmat jelzőlámpa irányítja.

A felmart útszakaszt, csupán jelzőtáblák jelzik, illetve a két forgalmi sáv között jelenleg csaknem 25 centiméteres szintkülönbség van. A kerékpáros ismeretlen okból letért a forgalmi sávból a munkaterületre, és ott haladt tovább Szentes irányába. A híd szentesi hídfőjénél egy csaknem másfél méter mély munkagödröt alakítottak ki a felújítás során, melyet nem jelöltek meg, illetve nem kerítettek el.

Az adott útszakaszon közvilágítás nincs, így a kerékpáros feltehetően késve látta meg a gödröt. A férfi az esés következtében olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt - tette hozzá a hadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.