Ismét bántalmaztak egy BKV alkalmazottat

Megverték a 4-es villamos vezetőjét

Kórházba szállították a 4-es villamos vezetőjét a Fehérvári úti végállomásról, miután két ittas utas megverte őt. A támadók elmenekültek

2009.07.31 16:21HavariaPress

Pénteken reggel támadt rá két utas a Fehérvári úti végállomásra beálló 4-es villamos vezetőjére. A támadók már egy korábbi megállóban, felszállásukkor összetűzésbe keveredtek a vezetővel, mikor rájuk szólt, mert nem engedték záródni az ajtókat, s a többi utast inzultálták.

A két ember akkor támadt rá a villamos vezetőjére, mikor a végállomáshoz érve kiszállt a fülkéből, hogy leszálljon, s átállítsa a váltót. Támadói a vezetőt többször megütötték, aki ettől könnyebb sérüléseket szenvedett. A villamosvezetőt a mentők kórházba szállították. A két támadó elmenekült a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.