Az idős asszony súlyos sérüléseket szenvedett

Döbbenet: liftakna nyelt el egy gyanútlan nőt!

Súlyos sérüléseket szenvedett az a 72 éves miskolci nő, aki gyanútlanul kinyitotta a liftajtót, majd a liftaknába zuhant.

2009.07.16 14:20MTI

Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: az Avasi Rendőrőrs gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének gyanúja miatt indított eljárást, egyelőre még ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás eddigi adatai alapján beszámolt arról, hogy az idős nő hétfőn, az esti órákban nyitotta ki az Avasi lakótelep egyik bérházának földszinti liftajtaját, majd be akart lépni a lift fülkéjébe, amely azonban nem volt ott.

Az asszony bezuhant a liftaknába, ahol súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg is kórházi ápolásra szorul. Az elsődleges megállapítások szerint a lift ajtaját egy célszerszámmal nyitották ki, emiatt a berendezés működőképes maradt, a baleset pillanatában azonban maga a fülke a harmadik emeleten volt.

Az Avasi Rendőrőrs szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - tette hozzá a helyettes szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.