Szörnyű titkot tudott meg a család

Megerőszakolták halála előtt a ballagása napján elhunyt lányt?

Borzalmas titkot tudott meg a tizennyolc évesen elhunyt, csornai Szabina családja a lány temetésén - Testvérének néhány ismerős elárulta, hogy a diáklányt három héttel korábban megerőszakolták.

2009.06.18 19:25

Ballagása napján hunyt el Szabina, akinek váratlan halálába a család képtelen belenyugodni - szülei a tragédia óta nyugtatókon élnek. Most azonban még szörnyűbb dologgal kellett szembesülniük a lányuk temetésének napján - adta hírül a kisalfold.hu.

Szabina édesanyja elmondta, a temetőben a lánya barátnői elárulták nagyobbik gyermekének, hogy tudomásuk szerint a diáklányt megerőszakolta egy fiú három héttel halála előtt.

Szabina egy fesztiválon vett részt, ahol igen zaklatott lelkiállapotban volt, mivel nem sokkal korábban halt meg a nagyanyja. Ivott is, bár nem volt szokása - azt javasolták neki a többiek, hogy pihenjen le az autóban - írja a kisalfold.hu.

Csakhogy egy fiú a környékbeli faluból fáradtságra hivatkozva követte, és másnap Szabina barátnőinek mesélte el sírva, hogy megerőszakolta - a szüleinek erről semmit sem mondott, nyilván hatalmas lelki teher volt ez neki.

Szabina édesanyja szerint összefüggés lehet a történtek és lánya hirtelen halála között. Két lányukat úgy nevelték, hogy legfőbb értékük az ártatlanság, és Szabina tudta ezt - mondta az asszony a kisalfold.hu-nak.

Az anya szerint több bizonyíték is van a bűncselekményre - szeretné, ha kiderülne az igazság. A család feljelentést tett a rendőrségen, és várja az eredményt.

Szabina anyja úgy véli: igazát erősíti, hogy másnap azonnal Pápára utazott a lánya és a nőgyógyásznál esemény utáni tablettát íratott fel - tudta meg a kisalfold.hu.

Az aranygyűrűjét adta zálogba, hogy kiválthassa a gyógyszert. Erről a család megtalálta dolgai közt a papírokat...

Kocsis Tünde
alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy az édesanya feljelentése alapján a Győri Rendőrkapitányság folytat vizsgálatot.

Szabina édesanyja szerint, ha lánya nagyobb bizalommal van hozzájuk, segíthettek volna rajta.

De a gyermeke képtelen volt elviselni a ballagásra, vizsgákra készülődés mellett még ezt a komoly lelki terhet is - adta hírül a kisalfold.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.