Lelőtték a roma férfit a háza előtt!

10 millió forintos nyomravezetői díj a tiszalöki gyilkosért!

Szerda este lelőttek egy roma férfit, a rendőrség nem zárj ki, hogy összefüggés van a tiszalöki gyilkosság és más, romák sérelmére elkövetett támadások között.

2009.04.23 18:05hirado.hu

Lelőttek egy roma férfit szerda este Tiszalökön. Az 54 éves férfi éppen munkába indult, amikor a háza közelében rálőttek, a rokonok szerint vártak rá. A rendőrség nem zárja ki, hogy összefüggés van a tiszalöki gyilkosság és más, romák sérelmére elkövetett támadások között. 

A nyomravezetőnek tízmillió forintot ajánlottak fel. A rendőrség kéri, hogy aki szerda este 21 óra és 21.30 között Tiszalök és Tiszalök-Újtelep között bármilyen gépkocsit vagy idegen személyeket látott, az jelentkezzen a 112-es segélyhívó számon. 

Rokonok és barátok próbálják vigasztalni a lelőtt férfi özvegyét. Az asszony este tízkor búcsúzott el férjétől, aki dolgozni indult. Ezután hallott egy lövést az udvarról, s amikor kirohant a házból, senkit nem látott. A férjét szívtájékon érte a lövés, a mentők nem tudták újraéleszteni. „Senkinek sem tartoztunk, haragosuk sem volt. Kamatos pénzzel sem foglalkoztunk. Nem voltunk rászorulva, mindketten dolgoztunk” – mondta az asszony a híradónak. Bár az utcában rossz a közvilágítás, az ott élők egy sötét autót láttak a támadás előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.