A ház teljesen leégett

Lángoló házból mentettek ki egy megégett férfit a tűzoltók

Lángoló házból mentettek ki egy megégett férfit a tűzoltók kedd hajnalban Szolnokon. A szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a férfi súlyosan megsérült a tűzben, amelyhez hajnali egy órakor riasztották a tűzoltókat.

2009.03.24 09:08MTI

A 25 négyzetméter alapterületű, palatetős, téglaépítésű ház teljes terjedelemében égett. A tűz oltását a tűzoltók három vízsugárral azonnal megkezdték, a házban lévő férfit kimentették - közölte Erdélyi Tibor. 

A lángok oltása közben a tűzoltók kihoztak az épületből egy teljesen átforrósodott PB-gázpalackot. A tűz keletkezésének okát és a kár értékét még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.