Erőszak

Életveszélyesen bántalmazta csecsemőjét egy nő Vasban, eljárás indult ellene

Igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják a sérülések keletkezésének körülményeit.

2024.04.16 17:24MTI

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy anya ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.

Seffer Lilla őrnagy tájékoztatása szerint a Markusovszky egyetemi oktatókórházból érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy április 9-én egy csecsemőt szállítottak be hozzájuk, akin feltehetően bántalmazásból származó sérülési nyomok láthatók.

Hozzátette: a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a gyermek édesanyját, igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják a sérülések keletkezésének körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.