Rendőrség

A gyermekvédelem a Bűnmegelőzési Expo egyik fő témája

A rendezvényt egy interaktív, az emberkereskedelem megelőzését támogató plakátkiállítás és a családon belüli erőszakkal foglalkozó fotókiállítás kíséri.

2024.04.10 21:30MTI

A biztonságos digitális lét és a gyermekek védelme a fő témája a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) által szervezett Bűnmegelőzési Expónak, amelyet csütörtökön tartanak a fővárosban, a rendőrség Teve utcai igazgatási központjában.

A szervezők tájékoztatása szerint a témában pódiumbeszélgetést rendeznek, valamint előadás hangzik el az online térben elkövetett bűncselekmények megelőzéséről.

A szakmai és civil szervezetek interaktív bemutató előadásokat tartanak a kiberbiztonságról, a bántalmazásról, valamint megismertetik a résztvevőkkel a gyermekek védelme érdekében összeállított programjaikat.

A rendezvényt egy interaktív, az emberkereskedelem megelőzését támogató plakátkiállítás és a családon belüli erőszakkal foglalkozó fotókiállítás kíséri - olvasható a rendezvény leírásában.

A kiállítók között szerepelnek mások mellett a vármegyei rendőrkapitányságok, a Nemzeti Védelmi Szolgálat, az Áldozatsegítő Központ, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, az UNICEF Magyar Bizottság, az Iskolapszichológiai Tanácsadó Központ, a Budapesti Polgárőr Szövetség, a Budapesti Ügyvédi Kamara, a Bírók a Mediációért Egyesület, a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület és a Jobb Veled a Világ Alapítvány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.