Az egyiknek sikerül...

Sikertelen bankrablás Budapesten - sikeres Nyíregyházán!

Délelőtt egy zuglói, Kerepesi úti bankba lépett be egy ismeretlen férfi, majd - feltehetőleg fegyverrel - a készpénz átadására szólította fel az alkalmazottakat. Pisztolyos férfi rabolt ki egy nyíregyházi pénzintézetet szinte ezzel egy időben.

2009.02.02 16:07MTI

A férfi valószínűleg nem számított a biztonsági őr fellépésére, s végül pénz nélkül menekült el a bankból. A rablási kísérlet során lövés nem dördült, személyi sérülés sem történt.

A BRFK megkezdte a nyomozást. Legutóbb január 28-án fosztottak ki egy bankfiókot a Váci úton, egy bevásárlóközpontban. Ugyanaznap egy pénzszállítót is kiraboltak.

Előtte néhány nappal két XI. kerületi pénzintézetet raboltak ki. Január 13-án, egy óbudai bank kifosztásánál, a rabló túszt is ejtett, akit később elengedett, és sikerült egérutat nyernie.

Decemberben egy újbudai és egy ferencvárosi pénzintézetet raboltak ki. Az elkövetők feltehetőleg ott is fegyverrel fenyegették meg a banki dolgozókat.

Pisztolyos férfi rabolt ki egy pénzintézetet Nyíregyházán

Pisztolyos férfi rabolt ki egy nyíregyházi pénzintézetet hétfőn; a bűncselekmény során lövés nem dördült és senki nem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

A város központjában, a Búza téren 14.30 órakor ment be az egyik bankba a pisztolyos rabló, aki pénzt követelt, majd a három alkalmazottat bezárta egy helyiségbe és zsákmányával gyalogosan elmenekült a helyszínről
- mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A százados hozzátette: a rendőrség egyelőre nem tudja közölni, hogy a férfi mennyi pénzt vitt magával. A rendőrség nagy erőket mozgósított a tettes kézre kerítésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.