Van összefüggés a támadások között?

Képek a Duna Pláza-béli bankrablásról! A tettes még szökésben!

Újabb bankot raboltak ki Budapesten szerda délelőtt, ezúttal egy Váci úti bevásárlóközpontban lévő bankfiókot fosztott ki ismeretlen elkövető - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Döbbenetes képek a rablásról! képgaléria

2009.01.28 14:56MTI

Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta, hogy a 30 év körüli, baseballsapkát és napszemüveget viselő férfi feltehetően fegyverrel követelt pénzt a bank alkalmazottaitól.

A rabló a kapott összeggel gyalogosan menekült el a helyszínről. A bűncselekmény során lövés nem dördült el, személyi sérülés nem történt
- tette hozzá. Az MTI-nek a helyszínről származó információja szerint az Unicreditnek a Duna Plazában lévő bankfiókját szalaggal lezárták, de a bevásárlóközpont forgalmát semmi nem zavarja.

A helyszínelés jelenleg is tart. Pár órával korábban egy férfi az Eurocenterben rabolt ki egy pénzszállítót; a rendőrség egyelőre nem tudott információval szolgálni arról, van-e összefüggés a két rablás között..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.