Az áldozat férje életveszélyes állapotban van

Ölt a szénmonoxid: meghalt egy 19 éves asszony

Szénmonoxid-mérgezésben meghalt egy 19 éves fiatalasszony a Bács-Kiskun megyei Madarason, férjét életveszélyes állapotban vitték a mentők a bajai kórház sürgősségi osztályára.

2009.01.30 10:31MTI

A mérgezés még szerdán történt, a most lezárult vizsgálat szerint egy gázpalackról üzemeltetett, szabálytalanul bekötött bojler okozta a mérgezést. 

Az ügyben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indult nyomozás, ismeretlen tettes ellen. A madarasi családi házban a családtagok arra figyeltek fel, hogy a fiatal házaspár hosszabb ideje a fürdőszobában tartózkodik. Amikor a fiatalokra nyitottak, már mindketten a földön feküdtek. 

A kihívott mentők és tűzoltók, a fiatalasszonyon már nem tudtak segíteni, 23 éves férjét a mentők a bajai kórház sürgősség osztályára vitték. A rendőröket a tűzoltók értesítették a halálesetről. A fürdőszobában egy gázpalackról működő bojlert használtak a víz melegítéséhez, az égéstermék elvezetésére szolgáló kivezető cső szabálytalanul volt kiépítve és bekötve, a szénmonoxid visszaáramlott a fürdőszobába, ez okozta a szénmonoxid mérgezést, ezért indított vizsgálatot a rendőrség - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.