Bűnügy

14 kiló kábítószer a kocsiban: őrizetben a sofőr - videó

A NAV munkatársai egy bolgár férfi autójában foglalták le a 37 millió forint értékű kábítószert.

2020.12.21 08:14ma.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya eljárást folytat különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves bolgár állampolgár ellen.

A férfi 2020. december 18-án délelőtt gépkocsival jelentkezett belépésre a Röszke Határátkelőhelyen. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai az autó átvizsgálása során több rejtekhelyről 33 vákuumfóliázott csomagban, összesen 14805 gramm növényi törmeléket találtak és foglaltak le. Az elsődleges teszt szerint a lefoglalt anyag marihuána, melynek feketepiaci értéke 37 millió forint.

A bolgár férfit a KR NNI munkatársai őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.