Bűnügy

Németországban fogták el az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt

Hosszú ideig bujkált Németországban a férfi, de még így sem sikerült megúsznia.

2020.12.21 07:06ma.hu

2020. december 17-én a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztály és a Német Célkörözési egység fejvadászai nemzetközi együttműködés eredményeképpen elfogták K. Istvánt a németországi Schweinfurtban.

A férfi a rendőrség által közétett körözési listán, a TOP 50-ben azért szerepelt, mert a Siklósi Ügyészség rablás elkövetésének gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki ellene 2011-ben; K. István azóta rejtőzködött a hatóságok elől.

A beszerzett adatok alapján a magyar célkörözési egység munkatársai megállapították, hogy K. István Németországban bujkál hamis iratokkal, ahol a német kollégák felderítették tartózkodási helyét, elfogták és őrizetbe vették, kiadatásáról később döntenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.