Baleset

Felszállás közben felborult egy kisrepülő az esztergomi reptéren

Az egyszemélyes repülőgépet egy 82 éves férfi vezette.

2020.12.01 08:16ma.hu
Forrás: baleset-info.hu

Hétfő délután az esztergomi repülőtérre riasztották a tűzoltókat, rendőröket és mentőket egy egyszemélyes repülőgéphez, ami felszállás közben felborult - írja a baleset-info.hu.

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője a kemma.hu-nak elmondta, hogy délután nem sokkal negyed négy után kapták a bejelentést.

Egy ultrakönnyű kisrepülőgép felszállás közben nem tudott felemelkedni, és még gurulás közben, a kifutópályán felborult. Az egyszemélyes repülőgépet egy 82 éves férfi vezette. A pilótával a rendőrök alkoholszondát fújattak, amely negatívan jelzett.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az eset során komolyabb tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. A helyszínre érkező mentősök a pilóta sérüléseit nyolc napon belül gyógyulónak minősítették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.