Balesetveszély

A nyálkás aszfalton büntetőfékezett az autós az M3-ason - videó

Többeket is veszélyeztetett.

2020.11.30 11:10ma.hu

A bpiautosok.hu oldalon tettek közzé videót egy újabb büntetőfékezésről. A felvételt készítő autós azt írja, az M3-as autópályán Füzesabony mellett haladt, amikor jobbról megelőzte egy BMW-s.

"Nem tetszésemet nyilvánítottam ki, tekintettel a manőverre, illetve az egyre csúszósabb útra. Amikor már kellően távol ért, szegénynél lement a redőny, és mindenképp móresre akart engem tanítani. Látható a féklámpáján is, illetve közelebb érve az álló kerekek füstjén is, hogy büntetőféket kaptam."

A BMW-s viszont egy másik autót is kis híján bajba sodort, amely a külső sávból szeretett volna előzni.

"Egy félelmem volt, hogy a mögöttem jövő is meg fog-e állni?… Majd látható, hogy kövér gázzal távozott… " - tette hozzá az eset elszenvedője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.