Illegális bevándorlás

Újabb alagutat találtak a szerb-magyar határnál - videó

Az átjáró átvezet a szerb-magyar határon húzódó ideiglenes biztonsági határzár alatt.

2020.10.29 10:03MTI

Újabb alagutat találtak a rendőrök a szerb-magyar határnál, Ásotthalom térségében - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, a határ mentén szolgálatot teljesítő járőrök csütörtök hajnalban alagutat fedeztek fel Ásotthalom külterületén. Az átjáró átvezet a szerb-magyar határon húzódó ideiglenes biztonsági határzár alatt.

A hatóságok a szemle után helyreállítják a helyszínt - mondta.

A rendőrök a község külterületén csütörtökön 4 órakor egy csoportban 37 külföldit tartóztattak fel. A magukat szír, afgán és bangladesi állampolgárnak valló férfiakat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.