Bűncselekmény

Több embernek is nekiesett Székesfehérváron egy 17 éves fiú

Súlyos testi sértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság miatt hallgatták ki a nyomozók a csőszi fiatalt.

2020.10.15 20:20ma.hu

Székesfehérváron, a Huszár utcában történt verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. október 14-én délután. A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 17 éves fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint hangos szóváltást követően megütött egy fiatal lányt, akinek védelmére kelő férfit pedig úgy orron ütött, hogy a segítő megszédült, majd a földre esett és súlyosan megsérült. Egy babakocsit toló járókelő felszólította a bántalmazót, hogy hagyja abba a cselekményét, és közölte, hogy rendőrt hív. Az agresszív fiatal vele szemben is fenyegetően lépett fel, és egy földről felemelt követ dobott felé. A babakocsis nő félreugrott, így nem történt további sérülés.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre indultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. A csőszi fiatalt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol - őrizetbe vétele mellett - súlyos testi sértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A székesfehérvári rendőrök előterjesztést tettek a 17 éves férfi letartóztatásának indítványozására.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.