Bűncselekmény

Ördögnek nevezte, majd kegyetlenül megkínozta barátnőjét a kaposvári remete

Első fokon 3 év 6 hónapot kapott a férfi.

2020.10.15 17:42ma.hu

Elsőfokú ítélet született a barátnőjét terrorizáló, kaposvári remeteként elhíresült férfi ügyében.

Mint ismeretes, a nővel 2019 áprilisában bútoroztak össze. A büntetett előéletű férfinak nem volt munkája, így a barátnője félretett tartalékaiból éltek, azonban drogra azért rendszeresen volt pénze. A nőt embertelen körülmények között, egy földbe vájt kunyhóban tartotta fogva, és fizikailag is többször bántalmazta.

Tavaly májusban az ágyban fekvő barátnőjével közölte, hogy a nő az ördög, ezért addig kell őt ütnie, amíg meghal. Összekötözte a kezeit, majd kegyetlenül megverte, a combján pedig elnyomott egy égő cigarettát. A férfi végül kivonszolta a megkínzott barátnőjét a kunyhó elé, ahol a hidegben magára hagyta. A nő napokig bujkált az erdőben, végül egy ismeretlentől kért segítséget.

A Kaposvári Törvényszék most 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a 28 éves férfit.

Az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, az ítélet nem jogerős.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.