Bűncselekmény

Másfél millió forintot találtak egy üresen álló lakásban - el is költötték

A korábban hajléktalan életmódot folytató párnak a munkaadója engedte meg, hogy az édesanyja üresen álló lakásába költözzenek. Itt találták meg a pénzt.

2020.10.14 20:03ma.hu

A Győri Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint a házba beköltöző nő törölköző keresés közben, a szekrényben talált egy fémdobozt, benne forintot és eurót tartalmazó három borítékkal - összesen legalább másfél millió forint értékben.

A pénzen a pár arany ékszereket, mobiltelefont, élelmiszert és italokat vásárolt, továbbá annak egy részét gyermekeiknek ajándékozták.

Az ügyészség az elkövetőket nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettével vádolja. A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyben a Győri Járásbíróság hoz érdemi döntést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.