Bűncselekmény

14 éves sorozatbetörőt fogtak a rendőrök - videó

A gyanú szerint a fiatal fiúnak 10 Debrecenben történt betörés miatt kell felelnie.

2020.10.14 16:44ma.hu

A rendőrök 2019 év végén történt betörések ügyében nyomoztak. Az elkövetők Debrecen területén válogatás nélkül törtek be telephelyekre és építkezésekre. Gyakorlatilag mindent vittek, amiről úgy gondolták, hogy később értékesíteni tudják. Főleg műszaki cikkeket, szerszámokat kerestek, de volt olyan eset, hogy csemperagasztót és cementet loptak, sőt az egyik telephelyről közel 2 millió forint értékben állatgyógyszereket tulajdonítottak el.

A beszerzett adatok és a helyszíni szemlék megállapításai alapján a nyomozók látókörébe került két fiatal fiú. A 19 éves A. Eriket még 2020 januárban hallgatták ki gyanúsítottként, míg 14 éves társa ellen elfogatóparancsot adtak ki. A fiatalkorú fiút 2020. október 13-án fogták el a debreceni nyomozók, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett és összesen tíz Debrecen területén történt betörés elkövetését ismerte el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tízrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.