OMSZ

Dráma egy szegedi sportpályán: teniszezés közben esett össze egy férfi

A férfi nem mozdult és légzést sem tapasztaltak nála sporttársai.

2020.09.22 07:42ma.hu

Teniszpályán esett össze az a középkorú férfi, akihez a mentők segítségét kérték Szegeden. A férfi nem mozdult és légzést sem tapasztaltak nála sporttársai. A rutinos mentésirányító azonnal esetkocsit riasztott, miközben telefonon vezényelte az újraélesztést a helyszínen levőknek, akik hősiesen végezték az életmentő mellkasi nyomásokat.

A perceken belül kiérkező mentőegység átvette, és emelt szinten folytatta az újraélesztést, ami még hosszú percekig zajlott - Írja Facebook-oldalán az OMSZ.

A szemtanúk időben megkezdett mellkasi nyomásainak köszönhetően a férfit végül stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.