Bűncselekmény

A mentők és orvosok leölésével, családjuk kiirtásával fenyegetőzött, most vádat emeltek ellene

A férfi betelefonált a rendőrségre és azt mondta, hogy megöli és megfojtja a mentőket és az orvosakat, valamint a családtagjaikat, mert nem segítenek a problémáján.

2020.08.27 07:52ma.hu

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a mentők és orvosok lelövésével, családjuk kiirtásával fenyegetőzött májusban - írja Facebook-oldalán az OMSZ. A férfi betelefonált a rendőrségre és azt mondta, hogy megöli és megfojtja a mentőket és az orvosakat, valamint a családtagjaikat, mert nem segítenek a problémáján. Elmondása szerint már két éve jár a sürgősségi osztályra, és a háziorvosa sem akar rajta segíteni, ezért régóta szenved, és teljesen ki van idegileg.

Azt állította, hogy ő is rendőr, fegyvere van, és "szétlövi" az orvosokat családjukkal együtt. Másnap hajnalra a rendőrök azonosították és elfogták a betelefonálót. Az ügyészség most közveszéllyel fenyegetés elkövetése miatt emelt vádat a többszörösen büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfival szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.