Baleset

Videón, ahogy elsodor egy kerékpárost az ittas kamionos

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas állapotban bűntett miatt indított eljárást.

2020.08.25 16:04ma.hu

Az ügy adatai alapján 2020. augusztus 24-én délután Pogányszentpéter belterületén szenvedett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést egy kerékpáros, akit a kellő oldaltávolság megtartása nélkül előzve sodort el egy tehergépjármű.

A nyergesvontató sofőrje az ütközést követően továbbhajtott. Az 56 éves kalocsai lakost a bejelentés alapján Zalakomár külterületén állították meg Zalakarosi Rendőrőrs körzeti megbízottjai. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit mintavételt követően a Nagyatádi Rendőrkapitányságra állították elő.

Az egyenruhások M. Lászlót súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.