Baleset

Durva videó: menet közben lerepült egy autó kereke egy budapesti felüljárón

Egy szemből jövő kocsi még bravúrosan kikerülte a pattogó kereket, de egy fehér autó sofőrjének állítólag már nem volt ilyen szerencséje.

2020.08.24 08:43ma.hu

A Budapesti Autósok Közössége a honlapján osztott meg egy videót, amelyet vasárnap délután készített egy autós fedélzeti kamerájával, és amelyen az látszik, ahogy Budapest XIV. kerületében menet közben elgurult egy kocsi kereke.

Mint írták, az olvasójuk által készített felvételen épp lerepül egy Alfa Romeo bal első kereke, és a szemközti sávba, az autók közé csapódik, miután átpattogott a villamossíneken a Róbert Károly krt-on lévő felüljárón.

Egy szemből jövő kocsi még bravúrosan kikerülte a pattogó kereket, de egy fehér autó sofőrjének állítólag már nem volt ilyen szerencséje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.