Bűnügy

Érdi tömegverekedés: újabb gyanúsítottakat fogtak el - videó

A rendőrség újabb három férfit azonosított és fogott el a július 30-án este történt eldurvult vita résztvevőjeként.

2020.08.14 18:41ma.hu

Mint ismeretes, 2020. július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két többfős társaság szólalkozott össze. A verekedés során egy ember meghalt, egy férfit a kórházban továbbra is válságos állapotban kezelnek.

A Pest megyei rendőrök a cselekményt követően az elkövetők egy részét azonosították, egyiküket emberölés bűntettével, a többi résztvevőt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, azóta letartóztatásban vannak.

A rendőrök folytatták a nyomozást, kamera felvételeket elemeztek, tanúkat hallgattak meg és további adatokat gyűjtöttek. Így azonosítottak és fogtak el 2020. augusztus 14-én hajnalban Enyingen és Siófokon a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével még két férfit, akiket csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítanak.

B. Krisztófer 21 éves enyingi és R. István 35 éves siófoki lakosokat a rendőrök kihallgatták, majd őrizetbe vették. Velük szemben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

Pár órával később, a rendőrök Székesfehérváron elfogták F. András 28 éves enyingi lakost, akit szintén csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak. A férfi kihallgatása megkezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.