Bűnügy

Nemzetközileg körözött bűnözőt fogtak el a magyar rendőrök - videó

Az udvari határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot egy bosznia-hercegovinai állampolgárságú férfi, az ellenőrzésekor kiderült, hogy a szerb hatóságok több bűncselekmény elkövetése miatt is körözik.

2020.08.13 18:08ma.hu

Udvar Közúti Határátkelőhelyen 2020. augusztus 12-én 17 óra 35 perckor jelentkezett kilépésre egy bosznia-hercegovinai állampolgárságú férfi, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy a schengeni térségben jelentősen túltartózkodott, illetve a határrendészek megállapították, hogy a férfi ellen a szerb hatóságok lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint emberölés kísérlete miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrök a 34 éves férfit előállították, őrizetbe vették, és a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ közreműködésével értesítették a körözést elrendelő szervet, amely nyilatkozott, hogy körözési igényüket fenntartják. A férfi távmeghallgatása folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.