Öt millió a szerencsés megtalálónak!

Csepeli gyilkosság: feltételezhetően guberálóknál a szerver

Feltételezhetően guberálók szedték ki, és vitték magukkal a csepeli kettős gyilkosságot rögzítő biztonsági kamerák felvételeit tartalmazó számítógépet. Az egyik gyanúsított ügyvédje kezdeményezte, hogy ajánljanak nyomravezetői díjat annak, aki a szervert eljuttatja a rendőrséghez.

2009.01.22 07:46MTI

Guberálóknál lehet most a csepeli kettős gyilkosság egyik perdöntő bizonyítékának számító szerver: ezen tárolták azokat a képeket, amelyeket az iskola kamerái rögzítettek - írja a Népszabadság. 

Az egyik gyanúsított, Deme Gábor volt gazdasági igazgatóhelyettes ügyvédje szerint védence azt mondta a rendőröknek, hogy Csepelen, egy utcasarkon lévő kukába dobta a szervert és a winchestert a lövöldözés után. Szerinte a zacskót, amelyben az iskolából elvitte a készülékeket, meg is találták a nyomozók. 

Az ügyvéd kezdeményezi az ügyészségnél, hogy a korábban felajánlott, majd visszavont ötmilliós nyomravezetői díjat vagy annak egy részét ajánlják fel a szerverért. Szerinte ez igazolná védencét, aki azt állítja, hogy a gyilkossággal gyanúsított gondnok "bekattanhatott". 

Deme Gábor az első lövés eldördülése után állítólag megpróbált menekülni, ám elmondása szerint a gondnok megfenyegette és fegyverrel kényszerítette, hogy tüntesse el a szervert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.