Egyelőre nem találják az eltűnt szervert

Hazudott a rendőröknek a csepeli gyilkosság egyik gyanúsítottja

Egyelőre nem találják a rendőrök azt a szervert, amely a csepeli kettős gyilkosságról készült képfelvételeket tartalmazhatja - tudta meg az MTI a BRFK szóvivőjétől csütörtök délután.

Képek a brutális kivégzés helyszínéről! képgaléria

2009.01.08 17:22MTI

Tafferner Éva tájékoztatása szerint a nyomozóknak megmutatta az ügy egyik gyanúsítottja, hogy hol dobta bele a Dunába a szervert, ám ott több centiméter vastag jég borítja a vízfelszínt, így oda nem rejthette el a számítógépes berendezést. 

Hozzátette: a férfi kihallgatását folytatják, hogy kiderüljön, hol lehet ez a bizonyíték. A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este két férfit lőttek le; a csepeli önkormányzat csütörtökön megerősítette azt az előző napi információt, amely szerint Takács József, az intézmény igazgatója és helyettese, Papp László a gyilkosság áldozata. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályvezetője és a főkapitány bűnügyi helyettese csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elfogták a kettős gyilkosság gyanúsítottjait: az intézmény gazdasági igazgatóját és biztonsági őrét, akiket szerdán sikkasztás gyanúja miatt bocsátottak el az iskolából.
 
Közlésük szerint a brutális, kivégzésszerű bűncselekmény hátterében egyértelműen munkahelyi konfliktus állt. A történteket az egyik áldozat zsebében egy magnó rögzítette, továbbá be volt kamerázva az intézmény is. A kamerák által rögzített felvételeket tartalmazó szerverről az egyik gyanúsított elismerte, hogy a bűncselekményt követően ő rejtette el. A rendőrök csütörtök délelőtti sajtótájékoztatójukon azt mondták: a férfi állítása szerint a Dunába dobta az adatrögzítő berendezést.

Az ügy előzményeit itt olvashatja el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.