Élet-halál közt lebeg a férfi

Miért? - Kis híján agyonvertek egy libatömőt a Kiskunságban!

Rejtélyes bűncselekményben nyomoz a Bács-Kiskun-Megyei rendőrség - Sem az indíték, sem a helyszín, sem az időpont nem ismert. Annyit tudni csak, hogy egy kevés híján agyonvert férfit találtak az egyik kiskunsági tanyán.

2009.01.18 13:25HavariaPress

A HavariaPress úgy tudja, hogy az 56 éves áldozatot - aki jelenleg élet és halál közt lebeg a kecskeméti kórházban - egy Bócsa közli tanyán találták meg munkatársai.

A Csongrád megyei Sándorfalváról a Kiskunságba érkezett férfi alkalmi munkákból élt, legutóbb libatömőként dolgozott. Pénteken reggel találták meg munkatársai a tanyán, teljesen szétvert fejjel.

A mentők a férfit Kiskunhalasra szállították a kórházba, ahonnan - súlyos, életveszélyes állapota miatt - még azon a napon továbbszállították Kecskemétre, a megyei kórházba.

A rendőrség információi szerint bizonyos, hogy az áldozatot nem a tanyán verték meg, ahol megtalálták. A nyomozók jelenleg azon dolgoznak, hogy feltérképezzék előző napi útvonalát: annyit tudnak, hogy csütörtökön a férfi járt Bócsán és Soltvadkerten is, s az 54-es úton gyalogolt.

Egyelőre sem a brutális bántalmazás indítéka, sem annak helye, sőt pontos ideje sem ismert. A nyomozók ezért kérik, hogy aki a magas, bajszos, ősz hajú, erős testalkatú férfival találkozott, vagy látta az 54-es út mentén gyalogolni, jelentkezzen.

A kérdéses napon, azaz csütörtökön, sötétkék munkás sapkát viselt, fekete orkán kabát, illetve drapp farmer volt a férfin, s egy szatyrot tartott a kezében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.