Az asszony élettársát őrizetbe vették

Beismerte tettét - Megtalálták a Budapesten megölt idős nő gyilkosát

Beismerte tettét az a férfi, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy szombaton meggyilkolt egy idős nőt - tudatta közleményben a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

2009.01.18 14:35police.hu

Beismerte tettét az a férfi, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy szombaton meggyilkolt egy idős nőt - tudatta közleményben a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály I. Életvédelmi Osztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2009. január 17-én a délutáni órákban a Budapest XX., Kossuth Lajos utcában lévő egyik családi házban egy női holttestet találtak. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a 61 éves hölgy bűncselekmény áldozata lett. 

A lefolytatott helyszíni szemle és az elvégzett nyomozási cselekmények alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a bűncselekményt az áldozat élettársa, egy 76 éves egyeki férfi követte el. 

A gyanúsítottat a helyszínen elfogták, előállították. Kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte. 

Az ügyben a további eljárást – az élettárs őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály II. folytatja le, akik előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.