A férfit ellentmondásai tették gyanússá

Megöltek egy asszonyt Borsodban - saját fia volt a gyilkos

Saját fia gyilkolta meg a házában holtan talált homrogdi asszonyt - értesült a HavariaPress. Az 54 éves nőt fia találta meg kedden reggel a borsodi faluban lévő házukban - legalábbis állítása szerint.

2008.07.09 12:01HavariaPress

A nyomozás kezdetén azonban alapossá vált a gyanú, hogy a 29 éves fiú pontosan tudta, hogy édesanyjával mi történt, hiszen előző éjjel, ő maga gyilkolta meg. A rendőrségnek először azt mondta, hogy hétfőn késő este ért haza, de nem tudott a házba bemenni, mert be volt zárva, anyja pedig nem nyitott neki ajtót. Reggel kért aztán a szomszédoktól egy létrát, hogy annak segítségével beereszkedjen a házba. 

Már a rendőrségi helyszíni szemle során gyanússá vált a fiatal férfi, aki aztán egymás után keveredett ellentmondásokba. Az elsődleges orvosi szakvélemény közben megerősítette a gyanút, hogy az asszony halálát bántalmazás okozta, ezért a férfit őrizetbe vették, s egyben kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.