Éppen mikor árult, akkor csaptak le rá

Drogot árult egy rendőr

Őrizetbe vett egy budapesti rendőrt kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt a Szolnoki Nyomozó Ügyészség; a 34 éves férfit a tiszafüredi rendőrök kábítószer értékesítése közben érték tetten.

2009.01.16 14:08MTI

Az esetről a rendőrség honlapján korábban azt közölték: a rendőr törzsőrmestert, aki a IX. kerületi rendőrkapitányság állományába tartozott, csütörtökön az esti órákban vették őrizetbe. Szolgálati viszonyát még aznap megszüntette a budapesti rendőrfőkapitány. 

A további eljárást Szolnoki Nyomozó Ügyészség folytatja le. Kovács Sándor, a nyomozó ügyészség vezetője az MTI-nek elmondta: a Tiszafüreden lakó és Budapesten szolgálatot teljesítő törzsőrmestert akkor fogták el a helyi rendőrök, amikor kábítószert adott el. 

Ellene kábítószer-fogyasztás és -forgalmazás bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást. Kovács Sándor további részletekről a sikeres nyomozás érdekében nem kívánt felvilágosítást adni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.